In ONK Dames

Lynn Valk van het Husqvarna SKS Racing NL team is in het Open Nederlands Kampioenschap dames in Reusel op het podium geëindigd. Na een kopstart in de eerste manche wist ze de volledige wedstrijd naar haar hand te zetten. In de tweede manche werkte ze zich vanaf een derde plaats op naar een tweede plaats maar kon vervolgens de leidende dame niet passeren en werd tweede.

Het zandcircuit van Reusel lag er goed bij en Lynn begon dan ook enthousiast aan de tijdtraining. Hierin had ze onmiddellijk een goede flow in handen en slaagde erin om de pole position te veroveren.

In de eerste manche wist Valk kopstart te pakken en voerde het deelnemersveld aan door de eerste bocht. Het rijden ging lekker en ze slaagde erin om de koppositie in handen te houden tot over de finish.

Ook in de tweede manche kwam ze goed weg bij de start en kon ditmaal op een derde plaats aan de wedstrijd beginnen. Al snel wist ze door te schuiven naar een tweede plaats en had een goede snelheid in handen. Ze begon druk uit te oefenen op de leidende dame maar wist haar niet te passeren omdat het moeilijk was om in te halen.

Met een 1-2 in de manches eindigde Lynn op een tweede plaats in het dagklassement.

Daguitslag ONK Dames Reusel:
1 Shana van der Vlist 95 Pnt
2 Lynn Valk 95 Pnt
3 Britt Jans Beken 82 Pnt
4 Avrie Berry 73 Pnt
5 Demi Verploegh 70 Pnt

Recent Posts