In International races

Na een periode van een jaar en twee maanden heeft Miro Sihvonen van het Husqvarna SKS Racing NL team het afgelopen weekend weer zijn eerste wedstrijd gereden. Hij kwam aan de start in een wedstrijd om het kampioenschap van Estland.

‘’Ik heb geprobeerd om rustig te blijven omdat het een zeer competitieve wedstrijd was en het doel was om wedstrijdritme op te doen,’’ vertelt een enthousiaste Miro.

In de eerste manche had hij enorm veel last van opgepompte armen en was het een strijd tot aan de finishvlag. In de tweede manche was het vanwege de regenval zeer modderig. In de beginfase was hij te voorzichtig maar naarmate de wedstrijd vorderde begon het beter te gaan. Wel had hij zijn roll off rolletje al vrij snel vol waardoor hij geen aanval in kon zetten op de achtste man. In de laatste ronde zette hij nog wel zijn snelste rondetijd en finishte net als in de eerste manche op een negende plaats.

‘’Op dit moment zijn resultaten nog niet belangrijk. Ik ben super blij dat ik weer in de wedstrijden zit en ik het gevoel, dat ik de laatste drie jaar heb gemist, weer ervaar! Ik ben zeer positief voor de toekomst want het enige dat ik nodig heb is meer wedstrijden rijden.’’

Eerste manche:
1 Matiss Karro
2 Karel Kutsar
3 Erki Kahro
9 Miro Sihvonen

Tweede manche:
1 Andero Lusbo
2 Harri Kullas
3 Matiss Karro
9 Miro Sihvonen

Recent Posts