In Uncategorized

Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de VLM/BMB seizoensopener in Lommel op het podium geeindigd. Van Berkel had lang de tweede positie in handen maar werd uiteindelijk derde.

‘’Ik pakte in de eerste manche niet zo’n goede start maar wist mij vanaf een achtste plaats terug op te werken naar een tweede positie. Vervolgens begon ik het gat tot aan de kopman te dichten maar in de laatste twee ronden verloor ik tijd bij het passeren van de achterblijvers. In de slotfase werd ik gepasseerd door Freek van der Vlist. Ik wist hem in de laatste ronde terug te pakken maar helaas kwam ik verkeerd uit bij het passeren van een achterblijver en werd uiteindelijk derde,’’ vertelt Lars.

Door de aanhoudende regenval en het steeds slechter wordende circuit werd besloten om de tweede manche af te gelasten. Volgende week zondag staat de opening van het Open Nederlands Kampioenschap op het programma in Oss.

Daguitslag VLM/BMB seizoensopener Lommel:
1 Brent van Doninck
2 Freek van der Vlist
3 Lars van Berkel
4 Kevin van Geldorp
5 Jens van Meer

Recent Posts