In Uncategorized

Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in Le Touquet op een knappe zesde plaats geeindigd. Van Berkel kwam vanaf de tweede startrij terug naar voren en wist na een wedstrijd van meer dan drie uur op een zesde plaats over de finish te komen.

Zowel het Husqvarna SKS team als Lars zelf hadden veel tijd gestoken in hun voorbereiding. Wetende dat dit een loodzware is waren er kosten nog moeite gespaard om alles tot in de puntjes voor elkaar te hebben.

Om 12:45 uur gingen meer dan 1000 rijders van start voor een wedstrijd van 3 uur in het diepe zand. Omdat Lars vanaf de tweede startrij moest starten, kwam hij pas op een 22ste plaats uit de eerste ronde. Door slim te rijden en zo min mogelijk fouten te maken kwam van Berkel gedurende de wedstrijd steeds verder naar voren. Ook de pitstops verliepen perfect en dit zorgde ervoor dat de crosser uit Veghel na drie uur en 21 minuten op een goede zesde plaats over de finish kwam.

Lars zal nu even rust nemen om te herstellen van deze zware slijtageslag en zal zijn eerstvolgende wedstrijd rijden tijdens de wintercross in Groesbeek op zondag 16 februari.

Klik op de volgende link om een video van de voorbereiding van Lars te bekijken: https://www.facebook.com/Motocrossplanet/videos/2764831813603166/

Uitslag Le Touquet 2020:
1 Milko Potisek
2 Jeremy van Horebeek
3 Nathan Watson
4 Camile Chapeliere
5 Todd Kellett
6 Lars van Berkel

Recent Posts