In Uncategorized

Door de komst van de Fin Miro Sihvonen is de samenstelling van het Husqvarna SKS Racing NL team compleet voor seizoen 2020. Sihvonen was jarenlang een groot talent die in 2017 in het EMX250 kampioenschap mee kon strijden voor de overwinningen en podiumplaatsen. Echter hebben de afgelopen jaren zware blessures zijn aansluiting met de top ontnomen. Miro heeft tijd voor zichzelf genomen om fysiek te herstellen en fit te worden. Onder professionele begeleiding van het Husqvarna SKS team keert Miro Sihvonen weer terug in de competitie.

Miro zal de overstap maken naar de 500 klasse waarin hij samen met Lars van Berkel voor het team uit zal komen in de Dutch Masters of Motocross, ONK 500, verschillende Grand Prix’s en daarnaast zullen beide rijders geselecteerde wedstrijden van de ADAC en Belgian Masters competitie rijden.

Naast Sihvonen en van Berkel blijft Boyd van der Voorn actief in de 250 klasse en zal Danny van den Bosse de overstap maken naar de 125cc klasse. Alle vier de rijders zijn zich al volop aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen en het team is zich volledig aan het richten op het prepareren van het materiaal.
Lars van Berkel zal in het 1e weekend van februari als eerste in actie komen in de Le Touqet strandrace. Hij gaat van start op een speciaal voor hem geprepareerde Husqvarna 500.

Alle teamleden wensen de sponsors, ondersteuners en alle motorsportliefhebbers fijne feestdagen en een gezond en sportief 2020 toe.

Recent Posts