In Uncategorized

Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de internationale wedstrijd op de Keiheuvel in Mol tiende geworden. Van Berkel maakte gedurende de dag een stijgende lijn door en wist na de twee manches achtste te worden in de superfinale.

 

Voor Lars begon de wedstrijd met een tegenslag want bij de start van de eerste manche raakte hij betrokken bij een valpartij en moest daardoor vanuit de achterhoede terug naar voren komen. “Ik moest tussen de langzamere rijders beginnen en kreeg gelijk harde armen waardoor ik niet verder kwam dan een dertiende plaats,” vertelt Lars.

In de tweede manche pakte hij een goede start maar helaas kwam hij in het gedrang van de eerste ronde met een andere rijder in aanraking en viel. Met een goed ritme kwam hij terug naar voren en wist als negende te finishen.

Aan het einde van de dag stond er een superfinale op het programma waar de beste rijders van de MX2 het opnamen tegen de beste rijders van de MX1. “Deze wedstrijd ging het beste voor mij. Ik reed weer lekker en heb niet veel meegemaakt. Het circuit lag er zwaar bij maar ik wist op een goede achtste plaats te finishen.”

Boyd van der Voorn kende een moeilijke dag in de MX2 klasse. “Ik pakte twee keer een slechte start en moest helemaal in de achterhoede aan de wedstrijd beginnen. Ik kwam nog terug naar een eenentwintigste en vierentwintigste plaats maar het rijden gaat momenteel niet zoals het moet,” vertelt Boyd.

Recent Posts