In Uncategorized

Boyd van der Voorn en Rick Wennekes van het Husqvarna SKS Racing NL team zijn zondag in de inters MX2 klasse van de MON in Den Hout op een eerste en een tweede plaats geeindigd.

Het circuit van Den Hout was een mooie snelle maisplak, iets wat Boyd zeker mooi vind. In beide manches wist hij een goede start te pakken, wat het allemaal een stuk makkelijker maakte. Hij kwam in zowel de eerste als de tweede manche snel aan de leiding en slaagde erin om een voorsprong op te bouwen. Met een dubbele manchezege sloot hij de dag als winnaar af.

Nadat Rick Wennekes in de tijdtraining een vierde tijd neer had weten te zetten begon hij gedreven aan de eerste manche. Een goede start zorgde ervoor dat hij in de beginfase aan de leiding reed. Echter door een aantal kleine foutjes viel hij terug naar een derde plaats. Rick gaf zich niet zomaar gewonnen en pakte de tweede plaats terug. Deze positie wist hij vast te houden tot aan de finish.

In de tweede manche had Rick meer werk te doen want ditmaal kwam hij pas op een zesde plaats uit de start. Met een goed ritme werkte hij zich gedurende de wedstrijd terug op naar een derde plaats en verzekerde zich hiermee van een tweede plaats in het dagklassement.

Aankomend weekend zal het volledige Husqvarna SKS Racing NL team aan de start komen in de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Oss.

Recent Posts