In Uncategorized

Danny van den Bosse van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de 85cc klasse bij de supercross in Goes gewonnen. Op vrijdag miste hij de zege en sloot hij de dag af als tweede maar op zondag kon hij zijn draai beter vinden in de whoops en dit leverde hem de zege op!

Danny begon niet volledig fit aan het weekend omdat hij in de week voorafgaande aan de wedstrijd een kleine blessure op had gelopen tijdens een training. Na de valpartij had hij niet meer gereden waardoor hij niet wist wat hij van het weekend kon verwachten.

Op de eerste wedstrijddag begon  Danny veelbelovend. Hij pakte kopstart in de eerste heat en wist deze winnend af te sluiten. Ook in de tweede en derde heat stuurde hij zijn Husqvarna TC85 als eerste door de eerste bocht maar slaagde er toen niet in om de koppositie vast te houden en werd tweede en derde, wat hem in het dagklassement een tweede plaats opleverde.

Op zaterdag kwam van den Bosse ijzersterk terug. ‘’Wat mij op vrijdag de overwinning heeft gekost, kon ik op zaterdag dankzij tips van Ian de Sweemer en zijn familie verbeteren.  De whoops liepen hierdoor een stuk beter en daardoor kon ik de overwinning pakken. Het was een mooi maar ook een spannend weekend,’’ vertelt een tevreden Danny van den Bosse.

In de komende weken zullen Danny en het Husqvarna SKS Racing NL team hun trainingen voor het naderende outdoor  seizoen verder zetten.

Recent Posts