In Uncategorized

Onlangs is bekend gemaakt dat Lars van Berkel actief blijft binnen het Husqvarna SKS Racing NL team en in 2019 wederom van start gaat op een Husqvarna FC 450 in de 500cc klasse.

Boyd van der Voorn en Rick Wennekes zorgen komend seizoen voor een sterke bezetting in de 250cc klasse op een Husqvarna FC250.

Voor de eerste keer gaat het Husqvarna SKS NL Team in 2019 deelnemen in de klasse 85cc grote wielen. Met Danny van den Bosse is afgelopen week overeenstemming bereikt om voor het team uit te komen in deze klasse. Uiteraard gaat ook Danny van start op een door 4-Stroke MX Service geprepareerde Husqvarna TC 85.

Teameigenaar Toine Uijttewaal zegt Danny al een tijdje gevolgd te hebben en kijkt er naar uit om met Danny een lange samenwerking aan te gaan. De professionele structuur en ervaring binnen het team moeten ervoor zorgen dat Danny flinke stappen kan gaan zetten.

Recent Posts