In Uncategorized

Ook in 2019 gaan de inmiddels onafscheidelijke partners Husqvarna Motorcycles NL en SKS / 4-Stroke MX Service weer samenwerken. Na een succesvol eerste jaar op de krachtige Husqvarna  FC 450 machine is er ook voor 2019 overeenstemming bereikt met Lars van Berkel. Lars zal op de volledig nieuwe Husqvarna FC 450  model 2019 uitkomen in het Open Nederlands Kampioenschap 500 en de Dutch Masters competitie, aangevuld met een aantal GP’s , ADAC’s en internationale wedstrijden. Van Berkel wist dit jaar zevende te worden in de Dutch Masters, scoorde een WK punt in Assen, finishte op een sterke zevende plaats in de Red Bull Knock Out en won de Galvin Cup.

Het team gaat in de 250 klasse van start met twee rijders. Met nieuwkomer Boyd van der Voorn is onlangs een overeenkomst gesloten en ook Rick Wennekes blijft in 2019 uitkomen voor het team.

Beide getalenteerde rijders maken de overstap van de 125cc naar de 250 klasse en zullen uitkomen op de eveneens voor 2019 vernieuwde Husqvarna FC 250 4-takt machines in het Open Nederlands Kampioenschap 250  en Dutch Masters competitie, aangevuld met een aantal  EK’s , ADAC’s en internationale wedstrijden.

De motoren worden zoals altijd vakkundig geprepareerd en onderhouden bij de teamwerkplaats 4-Stroke MX Service BV  te Waalwijk, sindskort ook officieel Authorized Center van WP Suspension. Het WP aftermarket suspension programma is factory technologie die nu verkrijgbaar is voor iedereen die het maximale uit de motor en zichzelf wil halen. Uiteraard worden ook de teammotoren uitgerust met deze professionele lijn WP vering.

Recent Posts