In Uncategorized

Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft afgelopen zondag in Meijel de Galvin Cup titel in de wacht weten te slepen. Lars reed twee sterke manches die hij beiden winnend af wist te sluiten!

Op het zware zandcircuit zette van Berkel in de training een aantal keren aan en wist zijn tijd meerdere keren te verbeteren. Dit leverde hem een tweede tijd op! Een goede start in de eerste zorgde ervoor dat hij in de kopgroep aan de wedstrijd kon beginnen. Binnen twee ronden wist hij de koppositie over te nemen en begon weg te lopen bij de concurrentie. Omdat Lars het tempo strak kon blijven houden tot aan de finish, won hij met een verschil van 15 seconden op de tweede man.

Ook in de tweede manche pakte hij op zijn Husqvarna FC450 een goede start en kon als vierde aan de wedstrijd beginnen. Door een klein foutje in de beginfase viel hij even terug naar een vijfde plaats maar Lars herstelde zich snel en begon te jagen op de kopmannen. Het duurde niet lang voordat hij de koppositie over wist te nemen en opnieuw een gat begon te slaan. De crosser uit Veghel reed onbedreigd naar zijn tweede manchezege van de dag en verzekerde zich hiermee van de Galvin Cup titel.

Voor het Husqvarna SKS Racing NL team staat nu enkel de Red Bull Knock Out in Scheveningen nog op het programma. Deze wedstrijd wordt verreden op zaterdag 10 november en is een wedstrijd die al lang in de agenda van Lars is aangekruist. ‘’We zijn ons druk aan het voorbereiden op deze wedstrijd. Het is een super evenement en ik kijk er naar uit om hier te rijden. In het verleden ging het altijd goed in deze wedstrijd en we gaan ook nu zeker proberen om een goed resultaat neer te zetten,’’ vertelt Lars.

Recent Posts