In Uncategorized

Lars van Berkel van het Husqvarna SKS team is in het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Arnhem op het podium geeindigd.

Lars kende een zware dag in Arnhem aangezien hij kampte met griep. Tussen de manches in is hij niet buiten de bus geweest en heeft veel liggen te slapen. Ondanks dit wist van Berkel de schade te beperken en met een vierde en een tweede plaats in de manches toch tweede te worden in het dagklassement.

Aanstaande zaterdag staat de volgende wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Halle op het programma. Lars hoopt deze week goed te herstellen zodat hij hier weer fit aan de start kan komen.

Daguitslag ONK 500 Arnhem:
1 Sven van der Mierden 100 Pnt
2 Lars van Berkel 83 Pnt
3 Roy van Heugten 82 Pnt
4 Luca Nijenhuis 81 Pnt
5 Nino Dekker 71 Pnt

Recent Posts