In Uncategorized

Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de Belgian Masters op de Keiheuvel in Mol in de top tien geeindigd. Het deelnemersveld was sterk en met verschillende Grand Prix toppers achter het starthek moest er flink gas gegeven worden. Lars werkte twee goede manches af waarin hij op een tiende en zevende plaats wist te finishen. Deze resultaten leverden hem in het dagklassement een mooie achtste plaats op.

Aan het einde van de dag stond er nog een superfinale op het programma waarin de beste MX1-rijders het opnamen tegen de MX2-rijders. Lars kwam in deze wedstrijd niet goed uit de start en moest een inhaalrace rijden. Op het inmiddels loodzwaar geworden circuit, kwam hij gedurende de wedstrijd goed terug naar voren en wist op een dertiende plaats over de finish te komen.

In de komende weken zal van Berkel zijn trainingen verder zetten om in de laatste paar wedstrijden om het Open Nederlands Kampioenschap 500 sterk voor de dag te komen en op jacht te gaan naar punten in de Grand Prix van Assen.

Daguitslag Belgian Masters Mol:
1 Glenn Coldenhoff 47 Pnt
2 Shaun Simpson 47 Pnt
3 Yentel Martens 36 Pnt
4 Kevin Strijbos 36 Pnt
5 Petar Petrov 35 Pnt
8 Lars van Berkel 25 Pnt

Uitslag superfinale:
1 Glenn Coldenhoff
2 Kevin Strijbos
3 Yentel Martens
4 Jago Geerts
5 Petar Petrov
13 Lars van Berkel

Recent Posts