In Uncategorized

Het Husqvarna SKS Racing team heeft voor het seizoen 2018 een overeenkomst gesloten met Rick Wennekes. Samen hebben ze de intentie uitgesproken om een langere termijn samenwerking aan te gaan.

Rick komt in 2018 uit in de 125cc klasse en is blij met de kans om in een professioneel team zijn progressieve ontwikkeling voort te kunnen zetten. Samen met Lars van Berkel in een team te rijden is een droom voor de jonge rijder en een ideaal voorbeeld tijdens trainingen.

Het teammanagement heeft de ontwikkelingen van Rick het afgelopen jaar gevolgd. Rick is pas 15 jaar, maar gaat al heel volwassen om met de MX sport. Rick is super gemotiveerd om het maximale uit zichzelf te halen. Teamleiding Toine Uijttewaal en Hans Koenen kijken er naar uit om weer een jonge rijder te begeleiden naar de top in de MX sport.

Rick gaat voor het Husqvarna SKS Racing team in 2018 deelnemen aan een aantal EMX 125 wedstrijden, het ONK, de Dutch Masters en de ADAC 125cc klasse.

Binnenkort zal het Husqvarna SKS Racing team de verdere samenstelling voor 2018 bekend maken.

Het Husqvarna SKS Racing team wenst iedereen een succesvol, gezond en sportief 2018 toe. 

Recent Posts