In Uncategorized

Het Husqvarna SKS Racing team heeft voor het seizoen 2018 een overeenkomst gesloten met Lars van Berkel. Samen hebben ze de intentie uitgesproken om een langere termijn samenwerking aan te gaan.

Lars maakt in 2018 de overstap naar de MX1 klasse en is blij weer terug te zijn bij het team waar hij in 2016 zijn grootste successen heeft geboekt.

Het teammanagement is ervan overtuigd dat de MX1 klasse Lars op het lijf is geschreven en dat het talent van Lars door de goede structuur van het team en de topconditie waarin de Husqvarna motoren altijd verkeren volledig tot zijn recht gaat komen.

De definitieve kalender is nog niet bekend, maar het Husqvarna SKS Racing team zal in 2018 deelnemen aan een aantal MXGP wedstrijden, de Dutch Masters, het ONK en de ADAC Masters, aangevuld met een aantal internationale wedstrijden. Het seizoen wordt afgesloten met de Red Bull Knock Out.

Binnenkort zal het Husqvarna SKS Racing team de verdere samenstelling voor 2018 bekend maken.

Recent Posts