In Uncategorized

Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team zal de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Mill moeten missen. De rijder uit Veghel kampte het hele jaar al met opgepompte armen en na zijn valpartij in het NK MX2 in Lelystad, vonden van Berkel en het team het de hoogste tijd dat er serieus naar het probleem gekeken zou worden.

Er werd een afspraak gemaakt met dokter Claes en al snel werd duidelijk dat hij het compartment syndrome had. Dit veroorzaakte de problemen met zijn armen. Vorige week is Lars aan zijn armen geopereerd en zal het tien dagen rustig aan moeten doen. Dit betekent dat hij de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross zal moeten missen.

Commentaar Lars van Berkel: ‘’Het is jammer dat ik de wedstrijd in Mill moet missen maar ik ben blij dat ik straks zonder problemen met mijn armen kan rijden. Het was niet langer verantwoord om door te rijden want ik had het stuur echt niet meer vast. Ik hoop volgende week weer voor het eerst met de motor te kunnen trainen en vanaf daar zal er veder gekeken worden wanneer ik mijn eerste wedstrijd weer zal rijden’’.

Aankomende zondag zal het Husqvarna SKS Racing NL team met Sven van der Mierden en Carsten Goedegebure van start gaan in de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Mill.

Recent Posts